Regulament General

  Distribuiţi
  avatar
  Arny
  ADMIN
  ADMIN

  Mesaje : 17
  Data de înscriere : 03/03/2011

  Regulament General

  Mesaj  Arny la data de Mier Mar 23, 2011 11:35 am


  Regulamentul general al site-ului http://fifamaster.net trebuie respectat de toti utilizatorii si vizitatorii acestui site. Orice utilizator inregistrat sau vizitator al acestui site care nu accepta regulamentul este obligat sa paraseasca site-ul. Utilizarea acestui site se poate face doar prin respectarea totala a regulamentului.


  CONDITII SI REGULI DE UTILIZARE AL FORUMULUI

  Semnaturi si avatare - Semnaturile pot fi imagini sau text. Va rugam sa nu utilizati semnaturi / avatare cu teme discriminatorii, pornografice, provocatoare de certuri etc.

  Reclama site-uri - Reclama la alte siteuri de FIFA, CS, SA, etc, este strict interzisa. Daca doriti ca un site sa devina partener FIFA Master postati in sectiunea "Parteneriate" sau contactati Administratorul.

  Dublu post / Edit - Va rugam sa nu faceti dublu post. Pentru a evita dublu post utilizati optiunea Edit. Avem un sistem care va permite sa editati un mesaj scris de dumneavoastra timp de 60 minute. Dupa ce au trecut 60 minute de la momentul postarii nu mai aveti permisiunea sa editati mesajele.


  REGULAMENTUL JUCATORILOR

  Relaţiile intre jucători si sanctionarea comunicarilor necivilizate intre jucatori - Pentru derularea competitiilor este absolut necesara comunicarea intre jucatori, atat pe site cat si in afara lui. Comunicarea între jucători trebuie să se facă intotdeauna foarte civilizat, indiferent de calea pe care comunică. Orice jucător care înjură, ameninţă sau jigneşte alt jucător pe forumurile de orice fel ale site-ului sau prin mesaj privat adresat prin mesageria interna a site-ului sau in discutiile de pe Yahoo Messenger cu alt / alti jucatori sau pe orice alta forma de messenger sau în cadrul unei competitii va fi sanctionat. Aceeasi consecinta va exista si in cazul celor care provoaca in mod repetat adversarii, in special in discutiile din competitii cat si dupa meciuri. Nu vor exista discuţii sanctionabile care se pot scuza ca fiind "fără legătură cu site-ul". Aprecierea unei discutii intre doi jucatori ca fiind sanctionabila sau nu apartine exclusiv administratorului site-ului. Administratorul poate decide doar avertizarea jucatorului care a incalcat regulamentul, dar poate de asemenea decide dezactivarea contului jucatorului respectiv pentru o noua abatere.

  Mesajele offtopic - Orice mesaj care nu are legătură cu subiectul unui forum va fi considerat offttopic şi şters de către moderatorii forumului fara a se da vreun avertisment. Abuzul de mesaje offtopic se pedepseşte cu dezactivarea contului.

  Crearea de scandaluri pe forum - Nu vor fi acceptaţi pe forum persoane care prin comportamentul lor atrag scandaluri / conflicte. Acestia vor fi pedepsiti cu ban temporar sau dezactivarea permanenta a contului

  Logarea altor persoane pe contul dumneavoastra - Orice jucător care permite altei persoane să se logheze pe contul lui, indiferent din ce motive, va avea acel cont banat pentru o perioada de timp sau dezactivat permanent. Dacă cel care s-a logat pe acel cont are deja cont pe forum, acel cont va fi banat temporar sau dezactivat.


  REGULAMENTUL DE DESFASURARE AL COMPETITIILOR

  Rezultatele meciurilor - Rezultatele meciurilor vor fi postate pe forum, impreuna sau nu cu un print screen. In caz ca se dovedeste ca un rezultat este fals, sau ca un jucator triseaza, se poate ajunge la banarea contului.

  Tragerea de timp - Playerii care trag de timp vor fi sanctionati cu warn si vor pierde meciul la masa verde. Prin tragere de timp se intelege pase repetate intre jucatori in propria jumatate sau orice alt mod de a trage de timp.

  Pierderea conexiunii - In caz de pierderea conexiunii se vor juca minutele ramase de joc + 4 minute de prelungiri si se va aduna scorul. Este obligatoriu ca in cazul in care au trecut cele 4 minute de prelungiri si adversarul se afla in careu sau in zona careului sa se lase ultima faza.


  NU DAŢI NIMĂNUI datele contului pe care il deţineţi! Nici un moderator sau administrator nu vă va cere vreodată parola contului! Cei ce fac acest lucru în numele unui administrator sau al unui moderator nu urmăresc altceva decât să vă păcălească.  • REGULAMENTUL POATE FI MODIFICAT IN ORICE MOMENT DE CATRE ADMINISTRATOR •
   Acum este: Vin Feb 23, 2018 2:29 pm